nieuws

Uitslag beste bedrijventerrein

Geen categorie

ABC Westland mag zich een jaar lang het Beste Bedrijventerrein van Nederland noemen. In de race voor de ‘Award Beste Bedrijventerrein 2012’ werden Rotterdam Central District en Papendorp uit Utrecht verslagen.

Uitslag beste bedrijventerrein

In de deelcategorie ‘Economie’ ging ABC Westland eveneens met de eer strijken. Bedrijventerrein Arnhems Buiten zegevierde in de categorie ‘Onderscheidend Vermogen’. De derde prijswinnaar was Stadhaven Minerva uit Amsterdam. Dit terrein won in de categorie ‘Sociaal’.

De verkiezing werd voor de vierde maal georganiseerd door vakblad Bedrijventerrein van uitgeverij Elba Media. Een professionele, 15-koppige vakjury had uit 65 inzendingen per categorie de drie beste terreinen geselecteerd.

Reageer op dit artikel