nieuws

De slag om Brussel – de anti-Europatour

Geen categorie

Nog altijd heerst er in Nederland grote onvrede over Europa: vanuit ver weg Brussel, bepalen ongekozen ambtenaren hoe ons leven eruit ziet en zonder dat iemand er om heeft gevraagd koersen we regelrecht af op een Europese Superstaat. Democratie lijkt ver te zoeken.

De slag om Brussel – de anti-Europatour

 

 

Tot nu toe hadden Eurosceptici geen mogelijkheid hun grieven aan Europese bestuurders en politici kenbaar te maken. Vanavond in De Slag om Brussel organiseren Roland Duong en Teun van de Keuken de anti-Europatour.

Een busje met eurosceptici reist af naar Brussel om Neelie Kroes en andere Europese bestuurders stevig aan de tand voelen. We zien hoe Europese bestuurders reageren op kritiek van Europese inwoners. Groeit het wederzijdse begrip, of komen de twee werelden geen millimeter dichter bij elkaar?

De vorige aflevering ging over de Europese subsidie die naar de Engelse landadel verdwijnt.
Bekijk deze aflevering.

De Slag om Brussel, Nederland 2, 20.25 uur

 

Reacties

– 30/10/2012, 11.41
Geachte redactie,
De slag om Brussel compliment voor het programma! Ik zag de uiterst arrogante mevr Kroes. “Even Staande” ontving zij de gasten, de weerzin straalde van haar af. Ze stond klaar om weg te sprinten, echter wel onder het motto: We moeten het beter uitleggen met haar een 2 minuten ontvangst.
Exact een compleet wereldvreemde dikbetaalde EU elitefamilie. Bah.
Hendrika van Delft, Heeze-Leende

 

Reageer op dit artikel