nieuws

Meet de Architect op GEVEL 2012

Geen categorie

Het complete programma van Meet de Architect is nu bekend. Op de beurs GEVEL 2012, die plaatsvindt van 25 tot en met 27 januari in Ahoy Rotterdam, brengen de redactie, architecten en andere professionals uit het vakgebied het januarinummer tot leven in presentaties en pitches, dialogen en debatten.

Meet de Architect op GEVEL 2012

Tijdens de beurs GEVEL 2012 behandelt de Architect elke dag een actueel thema op het gebied van gevels en architectuur, tijdens het evenement Meet de Architect. Deze thema’s zijn ambacht, prefab en experiment.

Ontmoeten en kennisdelen

In het GEVEL Theater diept de redactie deze thema’s elke dag uit in vier korte programma-onderdelen. Allereerst brengen diverse vakredacteuren elke dag nieuws over de laatste innovaties. Ook gaan architecten met verschillende visies en specialisten op het gebied van constructie en bouwfysica met elkaar in gesprek. Daarnaast presenteert de nieuwe generatie ontwerptalent kort een visionair project uit eigen koker. Dit alles wordt gemodereerd door de hoofdredacteur van de Architect, Harm Tilman.

Het uur wordt besloten door een kort vraaggesprek en debat tussen architect, Harm Tilman en bezoekers. Tenslotte kan er worden nagepraat op de stand van de Architect in de centrale hal (standnummer 07.AP01).

Je bent op 25, 26 en 27 januari welkom in het GEVEL Theater tussen 15 en 16 uur voor de volgende onderdelen:

Woensdag 25 januari: Ambacht

– Nieuws
– Dialoog: Hugo de Clercq (FARO Architecten) met Jan-Peter Wingender (Wingender Hovenier Architecten)
– Visionair: BYTR Architecten
– Q & A/stelling: Haiko Meijer van Onix Architecten
– Napraten op de stand van de Architect.

Donderdag 26 januari: Prefab

– Nieuws
– Dialoog: Jean Marc Sauer (HvdN + Studio Ninedots) met Ronald Schleurholts (cepezed)
– Visionair: Powerhouse Company
– Q A/stelling: Rudy Uytenhaak van Rudy Uytenhaak Architectenbureau
– Napraten op de stand van de Architect.

Vrijdag 27 januari: Experiment

– Nieuws
– Dialoog: Gerard Loozekoot (UNStudio) met Walter Spangenberg (ingenieur ABT)
– Visionair: Studio TX
– Q A/stelling: André Kempe van Atelier Kempe Thill
– Napraten op de stand van de Architect

Meer informatie

Kijk voor actuele informatie op onze website of op de Facebookpagina van de Architect. Op Twitter wordt de hashtag #argevel gebruikt. Discussieer mee over de eigenschappen van een goede gevel op onze LinkedIn-groep.

Meer algemene informatie over de beurs GEVEL 2012 is hier te vinden. De onderwerpen die in Meet de Architect worden behandeld, zijn verder uitgewerkt in het januarinummer van de Architect. In dit nummer is tevens het Beursmagazine opgenomen, met informatie over alle activiteiten op en deelnemers aan GEVEL 2012.

Reageer op dit artikel