nieuws

Kansen voor Nederlandse architecten in Koeweit

Geen categorie

De komende jaren investeert Koeweit miljarden in onder meer infrastructurele projecten, nieuwe steden, hotels, ziekenhuizen en woningen. De Holland Gulf Chamber of Commerce (HGCC) organiseert van 3 t/m 5 maart 2012 een driedaagse handelsbezoek naar Koeweit om Nederlandse architecten en ingenieurs in het land te introduceren.

Kansen voor Nederlandse architecten in Koeweit

 

De regering van Koeweit heeft in 2010 een plan goedgekeurd voor de ontwikkeling van meer dan 1.000 infrastructurele projecten ter waarde van €102 miljard. Er wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe steden, woningen, universiteiten, ziekenhuizen, hotels en winkelcentra´s en infrastructurele projecten. Daarnaast worden iconische projecten gepland als een nieuw operagebouw, dierentuin en het inmiddels door Foster + Partners ontworpen Kuwait International Airport.

Meer informatie

Farah Souhail
+31(0)20 8932153
farah@hgcoc.com
www.hgcoc.com

Registreren voor de bijeenkomst kan via
Holland Gulf Chamber of Commerce (HGCC)

Reageer op dit artikel