nieuws

The Sleep ReardonSmith Student Award 2012

Geen categorie

Samen met ReardonSmith Architects hebben de organisatoren van Sleep, het hotel design evenement van Europa, een studentenprijsvraag uitgeschreven als onderdeel van de European Hotel Design Awards 2012. De uitschrijvers zoeken ideeën en ontwerpen voor de personeelsruimtes van een hotel.

The Sleep ReardonSmith Student Award 2012

 

 

 

Volgens Patrick Reardon van ReardonSmith Architects doen deze ruimtes er vaak niet toe in hotelontwerpen. Reardon zegt overigens ook dat er een nieuwe trend ontstaat waarin de ruimtes voor het personeel meer en meer een goed ontwerp nodig hebben. “Hotelorganisaties zijn zich bewust dat betere werkomstandigheden, zoals faciliteiten en ruimtes, beter gemotiveerd personeel oplevert wat weer bijdraagt aan het succes van een hotel.”

“Er wordt veel gepraat over het ‘gastgevoel’ maar het is ook belangrijk om aan het ‘personeelsgevoel’ te denken. Daarom de oproep aan studenten, jonge mensen, die als geen ander weten waar personeelsruimtes uit moeten bestaan.”

The Sleep ReardonSmith Student Award staat open voor alle studenten die een architectuur- of interieuropleiding volgen in Europa. Inschrijven voor 15 oktober via www.thesleepevent.com of via studentaward@reardonsmith.com.

Reageer op dit artikel