nieuws

Agendatip: Modeshow KABK-studenten Den Haag

Geen categorie

Op 9 juni showt de nieuwe garde modeontwerpers van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag haar visie op mode. De modeshow start om 21.00 uur en vindt plaats in het Atrium van het Haagse Stadhuis. Er worden collecties van eerste-, tweede- en derdejaarsstudenten getoond.

Agendatip: Modeshow KABK-studenten Den Haag

 

 

De eerstejaarsstudenten laten vorm- en materiaalstudies zien van een rok, een experiment met een jurk en een studie voor mannen uitgaande van de trenchcoat. De tweede- en derdejaars studenten laten collecties zien van respectievelijk vier en zes silhouetten met als uitgangspunt historische- en etnische kostuums. De show eindigt met de eindexamenkandidaten. Zij tonen in een collectie van tien silhouetten hun eigen, uitgesproken visie op de hedendaagse mode.

 
Fotograaf Paul de Ridder

Kaarten voor de modeshow kosten € 15,00 p.p. en zijn te reserveren via deze website. De modeshow vindt plaats in het Atrium, Spui 70 te Den Haag.

Reageer op dit artikel