nieuws

Woningen VolkerWessels nu virtueel te bezoeken

Geen categorie

In het Wooniversum in Nieuwegein kunnen mensen virtueel in een 1-op-1 model van hun nog te bouwen woning rondlopen, en alle mogelijke aanbouw- en indelingsopties bekijken. Zo kan de ideale woning worden samengesteld, die vervolgens door initiatiefnemer VolkerWessels wordt gebouwd.

Woningen VolkerWessels nu virtueel te bezoeken

In het Wooniversum wordt met state-of-the-art projectietechnieken en gedetailleerde computermodellen de nieuwe woning op ware grootte om potentiële kopers heen geprojecteerd. Met een virtual reality-helm wordt de woning ook ruimtelijk weergegeven. Zo kan de bezoeker virtueel door de woning lopen. Aanpassingen worden direct doorgevoerd, totdat het huis naar wens is.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels