nieuws

Stichting Huttenfestival opgeheven

Geen categorie

Stichting Huttenfestival is ondanks de succesvolle pilot in 2011 ontbonden. Dit heeft de Raad van Toezicht besloten. Tijdens het festival bouwden een groep kunstenaars, ontwerpers en architecten een week lang hutten en doe-het-zelf-architectuur in de Spoorzone in Tilburg. Volgens de Raad is het niet mogelijk gebleken om na de pilot de ingevoerde professionalisering van de organisatie door te zetten.

Stichting Huttenfestival opgeheven

 

 

 

 

De ontbinding brengt met zich mee dat het Huttenfestival de Vlek niet zal worden opgenomen in het bidbook 2018Brabant. De Raad van Toezicht en de bestuurder/directeur betreuren de gang van zaken.

 

Het Huttenfestival de Vlek vond plaats in september vorig jaar in de Spoorzone van Tilburg. Zo’n 3.000 bezoekers hebben de bouw kunnen bewonderen van het tijdelijke dorp door architecten, ontwerpers en kunstenaars. Bezoekers konden hier zelf aan mee bouwen en tegelijkertijd genieten van diverse culturele activiteiten.

 

Reageer op dit artikel