nieuws

Oproep ideeën NANO Supermarket

Geen categorie

De NANO Supermarket roept ontwerpers, technici en kunstenaars op hun ideeën voor nanotech-producten in te dienen voor 17 juni.

Oproep ideeën NANO Supermarket

Een selectie van de meest innovatieve producten wordt getoond in de rondreizende  tentoonstellingsruimte en wordt daarnaast opgenomen in de begeleidende catalogus. Het beste product maakt kans op 2500 euro.

In The Next Nature NANO Supermarket worden Nano producten getoond die mogelijk binnen twintig jaar in de winkels liggen. Daarnaast willen de initiatiefnemers het debat over en de visie op nanotech-producten stimuleren.

Inschrijven kan tot 17 juni via NANO Supermarket

Nano-bus

De eerstvolgende locatie van de NANO Supermarket is tijdens het Deaf festival (Dutch Electronic Art Festival) op 19 juni in Rotterdam, voor POST Rotterdam, Coolsingel 42. Gratis toegang van 11.00 tot 20.00 uur.  

Reageer op dit artikel