nieuws

Download de nieuwe Magazine App van de Architect

Geen categorie

Vanaf vandaag is de nieuwe Magazine App van de Architect te downloaden in de app store. Dit is een internationale editie van het tijdschrift de Architect en de eerste in een serie inspirerende thema-edities. Op deze iPad app vind je de verdiepende artikelen die je gewend bent van het blad, plus exclusieve content zoals video’s, interactieve tekeningen, slideshows, hotspot-maps en links. Zo wordt de werkwijze van architecten en ontwerpers inzichtelijk gemaakt.

Download de nieuwe Magazine App van de Architect

De Magazine App van de Architect voor de iPad is gratis voor abonnees. Nieuwsgierig? Download nu hier de eerste editie!

 

De eerste editie staat geheel in het teken van ‘Wellness’. De hardwerkende en de communicerende mens is op zoek naar een manier om lichaam en geest te onthaasten. Rust is de nieuwe luxe. Mensen gaan massaal naar wellness centers, hair spa’s en resorts om die rust te vinden. Voor (interieur)architecten is het realiseren van wellness een veelzijdige opgave waarin ze hun expertise kunnen laten zien.

 

 

 

Reageer op dit artikel