nieuws

Bloembollen Pootfestijn in Amstel III

Geen categorie

Het Glamourmanifest doet weer van zich spreken met een nieuw spektakel. Op dinsdag 22 mei worden vanaf 17.00 uur, tienduizend leliebollen, zomerbloeiers, gepoot in Amstel III in Amsterdam Zuidoost. Lily Company uit Andijk doneerde de bloembollen om het industriegebied op te fleuren, ook in het najaar.

Bloembollen Pootfestijn in Amstel III

 

 

Het ‘Grote Bloembollen Pootfestijn’ wordt een gezamenlijk initiatief van huurders, eigenaren, ambtenaren, ruimtelijke professionals en liefhebbers uit het kantorengebied. Wil je meedoen, er zijn twee verzamelplekken: uitgang Hogehilweg van Station Bullewijk en Station Holendrecht.

Het Glamourmanifest is door Saskia Beer, architect uit Amsterdam, bedacht om het werkgebied Amstel III meer te laten sprankelen.

Reageer op dit artikel