nieuws

Zelfbouw in Amsterdamse Houthaven

Geen categorie

Faro Architecten en Linq Projecten hebben voor het kleinschalige stedelijke bouwproject Kaap West in de Amsterdamse Houthaven een bouwconcept ontwikkeld waarin kopers zelf hun eigen droomwoning kunnen bouwen.

Zelfbouw in Amsterdamse Houthaven

 

 

 

Hiervoor hebben Faro en Linq een bouwconcept ontwikkeld waarin de architectuur en de ontsluiting van het bouwproject zijn uitgewerkt. Hierbinnen ontwikkelen de kopers hun eigen woningen. Naast het woningtype en de grootte bepalen de deelnemers zelf de indeling van de woning en de afwerking.

Houthaven 

Het zelfbouwinitiatief maakt deel uit van Blok0 in de Houthaven. Het vormt de start van een nieuwe woonwijk, vergelijkbaar met het Oostelijk Havengebied. Linq is op zoek naar kandidaten. Meer informatie is beschikbaar op  www.kaapwest.com.

Reageer op dit artikel