nieuws

Prijsvraag: Energetic City 2050

Geen categorie

De prijsvraag Energetic City 2050 zoekt gedreven mensen die een nieuw energetisch panorama voor de stad ontwerpen. De winnaars mogen hun idee uitwerken naar een stadsontwerp voor Arnhem. Inschrijven kan tot 3 april.

Prijsvraag: Energetic City 2050

 

 

De prijsvraag richt zich op vernieuwende, nieuwsgierige ontwerpers van veertig jaar en jonger die een team van uiteenlopende experts om zich heen hebben: toekomstdenkers uit andere vakgebieden zoals technologie, sociologie, kunst, architectuur en landbouw. De uitdaging is om samen een innovatief manifest te schrijven: een vurig pleidooi voor energie in de stad van de toekomst.

Wereldcoaches

De indieners van de drie meest veelbelovende manifesten, worden uitgenodigd om hun ideeën uit te werken naar een stadsontwerp voor de stad Arnhem. De teams worden daarbij gecoacht door Winy Maas, Paul de Ruiter, Thomas Rau, Anke van Hal en Marjan Minnesma.

Reageer op dit artikel