nieuws

Inzenden voor designbiënnale BIO23

Geen categorie

Het Museum of Architecture and Design in Ljubljana is op zoek naar inzendingen voor de designbiënnale BIO23. Thema is ‘Design Relations’. De organisatie roept ontwerpers, opdrachtgevers, producenten, academische docenten of studenten hun werk in te zenden die in relatie staan met het thema. Inzenden kan tot 30 maart.

Inzenden voor designbiënnale BIO23

 

 

Design Relations

Met het thema ‘Design relations’ vragen de uitschrijvers zich af hoe de ontwerpen worden beïnvloed door moderne technologieën, digitalisering en globalisering.  Hoe wordt het ontwerp in ontwikkeling? Hedendaagse ontwerpers lijken de vindingrijkheid van de natuur en haar processen te omarmen, terwijl ze ook de mogelijkheid van moderne technieken ontdekken. Deze ontdekkingen leiden niet alleen tot commerciële producten, maar helpen hen ook om met culturele, sociale en emotionele vragen om te gaan.

De winnaars worden tijdens de opening bekendgemaakt. Er is een Gold Medal, een Green Award, eervolle vermeldingen en een studentenprijs. De winnaar van de Gold Medal ontvangt een geldbedrag van 5000 euro. De ingezonden werken worden tentoongesteld tijdens BIO.23 Designbiennale, Ljubljana van 27 september tot 11 november.

Reageer op dit artikel