nieuws

Hernieuwde dialoog tussen opdrachtgever en opdrachtnemer

Geen categorie

Dit keer gaat ons jaarcongres op 9 mei over Architectuur en Onderwijs. Verschillende ontwerpkwesties rondom schoolgebouwen komen aan de orde. Na de lunch vinden parallelsessies plaats waarin diverse aspecten worden belicht. Zo spreken Paul Ketelaars en Paul Noordzij over de hernieuwde dialoog tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Hernieuwde dialoog tussen opdrachtgever en opdrachtnemer

 

 

In deze workshop wordt door Paul Ketelaars, Mecanoo architecten, en Paul Noorzij, Giesbers-Wijchen, onderzocht of en hoe de opdrachtgevers en gebruikers de regie kunnen houden in (voor het onderwijs nog relatief nieuwe) geïntegreerde contractvormen, zoals D&B of DBFMO. Dit gebeurt aan de hand van voorbeelden uit de gemeente Dordrecht.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden naar het hele programma van ons jaarcongres? Kijk dan op onze eventwebsite voor meer informatie. Je kunt je daar ook meteen aanmelden. Het congres vindt plaats in de faculteit Bouwkunde van de TU Delft.

Reageer op dit artikel