nieuws

Alliantie Olympisch Vuur 2028 de boer op

Geen categorie

Met tal van acties wil de alliantie Olympisch Vuur 2028 een plaats in de maatschappij veroveren. Reclamespotjes, de inzet van oud-topsporters en ‘social media’ moeten de zichtbaarheid van het plan de Spelen van 2028 naar Nederland te halen vergroten. Dat was de boodschap van het donderdag op Papendal gehouden jaarcongres.

Alliantie Olympisch Vuur 2028 de boer op

 

 

 

Uit een vorige week gepubliceerd onderzoek van het Mulier Instituut blijkt dat het enthousiasme voor de komst van de Spelen naar Nederland gedaald is. “De kosten zijn een punt van zorg bij mensen”, wist Camiel Eurlings, voorzitter van Olympisch Vuur. “Plus de mogelijke overlast en de angst dat sportfaciliteiten later niet gebruikt gaan worden. Het zijn relevante punten die ook een uitdaging vormen.”

Reageer op dit artikel