nieuws

Agendatip: Food Forward. Toekomstscenario’s voor ons voedsel

Geen categorie

De tentoonstelling Food Forward toont toekomstscenario’s voor ons voedsel, aan de hand van het werk van een groep internationale kunstenaars en vormgevers. De tentoonstelling wordt komend weekend geopend bij Stroom in Den Haag en loopt tot 1 apil.

Agendatip: Food Forward. Toekomstscenario’s voor ons voedsel

 

 

 

Voorafgaand aan de opening gaan de kunstenaars Arne Hendriks, Christian Jankowski, Michiko Nitta & Michael Burton en John O’Shea in gesprek met curator Karen Verschooren (BE) over de vraag of we de aanpak van het voedseltekort niet meer moeten richten op aanpassingen van de mens in plaats van de productiesystemen.

Hedendaags

 Food Forward zoomt in op de relatie tussen mens en voedsel. Hoewel sommige toekomstvisies realistischer lijken dan andere, zijn ze allemaal geworteld in hedendaags wetenschappelijk onderzoek en bestaande of in ontwikkeling zijnde technologieën.

Reageer op dit artikel