nieuws

Update: ontwerp van architecten|en|en op marktplaats

Geen categorie

Je bent architect, in dit geval architect|en|en, en je maakt met liefde een ontwerp voor een overdekte hangplek in Mierlo-Hout die vervolgens door de gemeente Helmond op Marktplaats wordt gezet. Waarom, de gemeente kampt met een tekort aan hangjongeren.

Update: ontwerp van architecten|en|en op marktplaats

 

 

Inmiddels is de advertentie van Marktplaats afgehaald. Niet omdat hij is verkocht maar omdat het niet is toegestaan overheidseigendommen op Marktplaats aan te bieden. Volgens een gemeentelijke woordvoerder was dit niet bekend bij de gemeente.

Helmond koos enkele jaren geleden voor een duurzaam, hufterproof ontwerp. architect|en|en ontwierp een solide betonnen compositie die met het verstrijken van de jaren meer en meer op zou gaan in het omliggende natuurlandschap. Een overdekte plek toegankelijk voor scooters en hangauto’s, waar op zonnige dagen tegens het dak gebruikt kan worden als plek van ontmoeting. Het Helmondse tekort aan hangjongeren zorgt nu voor een vroegtijdige beëindiging van de ontmoetingsplek.

 

De JOP hoeft niets te kosten, hij is gratis af te halen, wel moeten de kosten voor uitgraven en vervoer door de liefhebber worden betaald.

 

 

Reageer op dit artikel