nieuws

Start bouw sportaccommodatie Laan van Spartaan

Geen categorie

Laan van Spartaan komt steeds meer tot leven. Aanstaande woensdag start de bouw van een nieuwe sportaccommodatie met 84 sociale huurwoningen en 2.500 m² maatschappelijk vastgoed op de zuidstrook van de nieuwste woonwijk in Amsterdam.

Start bouw sportaccommodatie Laan van Spartaan

De nieuwe sportaccommodatie, ontworpen is door DP6 architectuurstudio, vervangt de oude Jan van Galenhal. In het multifunctionele gebouwkomen ook sociale huurwoningen en kleinschalige bedrijfsruimten voor woningbouwvereniging Ymere.

Meer bouwactiviteiten

Er vinden ook andere bouwactiviteiten plaats op het terrein. Zo zijn op dit moment een nieuwe vestiging van het ROC van Amsterdam en Circus Elleboog in aanbouw alsmede huur- en koopwoningen. In november wordt De Tribune langs de A10 opgeleverd. Er zijn studenten- en zorgwoningen, buurtrestaurant en begin 2012 opent het nieuwe klimcentrum zijn deuren.

 

Reageer op dit artikel