nieuws

Partner KAW finalist verkiezing Zakenvrouw van het Noorden

Geen categorie

Suzan Wierenga (KAW architecten) is een van de drie finalisten van de verkiezing voor Zakenvrouw van het Noorden 2011. Initiatiefnemer ‘Women in Business’ wil met de verkiezing de positie van vrouwen binnen het bedrijfsleven versterken. Op 11 oktober wordt de winnares bekend gemaakt.

Partner KAW finalist verkiezing Zakenvrouw van het Noorden

Naast ondernemerschap, marktgerichtheid en innovativiteit beoordeelde de jury de dames daarnaast op persoonlijke kwaliteiten, zoals het motiveren van anderen.

Suzan Wierenga is partner en directielid bij KAW architecten en adviseurs. Ze geeft leiding aan het architectenbureau Groningen en is procesmanager van een aantal grootschalige stedelijke herstructureringen.

 

 

 

Reageer op dit artikel