nieuws

Keramiek uit Den Bosch onderscheiden in Korea

Geen categorie

Tetsuya Yamada heeft in Korea de Grand Prize gewonnen tijdens de Internationale Competitie van de zesde Koreaanse Keramiek Biënnale. De winnende inzending, gemaakt door Rob Ruimers en Maarten Heijkamp in sundaymorning@ekwc in Den Bosch, won behalve de Grand Prize ook zilver en brons.

Keramiek uit Den Bosch onderscheiden in Korea

 

 

Voor deze internationale competitie zijn meer dan 3362 inzendingen binnen gekomen. Hiervan zijn er 151 geselecteerd in de eerste ronde. Deze selectie vormt momenteel een tentoonstelling in Incheon in Korea. Daarnaast presenteert sundaymorning@ekwc in Incheon een groepstentoonstelling met 18 kunstenaars, waarin zowel geluid als cadcam de thema’s zijn.

De Koreaanse Keramiek Biënnale behoort tot de een van de grootste internationale culturele evenementen. Het vindt plaats in drie verschillende steden en naar verwachting worden in twee maanden tijd minimaal 4 miljoen bezoekers ontvangen. De directeur van sundaymorning@ekwc, Ranti Tjan, is adviseur van deze Biënnale.

Reageer op dit artikel