nieuws

Eindhovense architectuurstudenten lanceren eigen tijdschrift

Geen categorie

Studenten van de Technische Universiteit Eindhoven lanceren deze week Archiprint, een nieuw architectuurtijdschrift. Het blad wordt gemaakt door studenten van de masteropleiding Architecture, Building and Planning en uitgegeven door sectievereniging AnArchi. Het tijdschrift wil de architectuuropleiding en –praktijk onder de loep te nemen en een platform bieden aan studenten en externen.

Eindhovense architectuurstudenten lanceren eigen tijdschrift

Het eerste nummer omvat onder andere een beschrijving van afstudeerwerk, een beeldessay, diverse recensies en een interview met de Londense architect Peter St John.

AnArchi is de sectievereniging voor de master Architectuur aan de TU/e. De vereniging behartigt de belangen van de architectuurstudenten van de faculteit Bouwkunde en biedt ze een platform voor vernieuwende ideeën en onderbouwde visies en kritiek op de architectuur.

Reageer op dit artikel