nieuws

Duurzaamheidspaviljoen op de Afsluitdijk

Geen categorie

Het fysieke paviljoen laat nog even op zich wachten, maar duurzaamheidscentrum Brinker dat op de Afsluitdijk moet komen is al begonnen aan een bestaan in de virtuele wereld.

Duurzaamheidspaviljoen op de Afsluitdijk

 

Achter de schermen zijn organisaties als Wetsus, Provincie Friesland, Berenschot en Energy Valley al een paar jaar bezig met plannen voor een duurzaamheidscentrum. Het moet geen regionaal centrum worden, zoals er al zoveel zijn, maar een landelijke uitstraling krijgen.

De ondertitel: world sustainability centre verraad zelfs een nog grotere ambitie. Daarom is volgens projectdirecteur en kwartiermaker Frans Arkema ook gekozen voor de Afsluitdijk als vestigingslokatie. Dat is een iconische plek voor Nederland.

Reageer op dit artikel