nieuws

Twee internationale prijzen voor Coop Himmelb(l)au

Geen categorie

Het ontwerp van Coop Himmelb(l)au voor BMW Welt in München is onderscheiden met de Dedalo Minosse International Prize. Daarnaast ontving het Weense architectenbureau een Red Dot Design Award voor de Central Los Angeles Area High School #9.

Twee internationale prijzen voor Coop Himmelb(l)au

 

 

 

De internationale Minosse prijs beloont de samenwerking tussen een opdrachtgever en een architect die er samen in zijn geslaagd een waardevol gebouw te realiseren. De prijs is een initiatief van de Italian association ALA – Assoarchitetti. Tot 18 september zijn de winnaars in een tentoonstelling in CISA, Centro Studi di Architettura Andra Palladio in Venetië te zien.

BMW Welt BMW Welt in München

Coop Himmelb(l)au (Wolf D. Prix / W. Dreibholz Partner ZG) kreeg daarnaast de Red Dot Design Award, Ontwerp, voor de Central Los Angeles Area High School voor Visual and Performing Arts. Deze prijs wordt in drie categorieën uitgereikt, Product design, Communicatie design, en Design concept.

 

Reageer op dit artikel