nieuws

Studenten gratis in september naar het NAi

Geen categorie

Student en geïnteresseerd in architectuur? Ga dan in september gratis naar het NAi en bewonder de architectuur van het onlangs verbouwde architectuurinstituut. Ook heb je de kans om de nieuwe permanente tentoonstelling Schatkamer te bezoeken. Hierin worden de topstukken uit de Nederlandse architectuur geschiedenis getoond.

Studenten gratis in september naar het NAi

 

Daarnaast is er Stad van Nederland waarin het NAi een kijkje biedt in de toekomst van Nederland. Er zijn zestig verschillende plannen van ontwerpers voor de toekomst van Nederland. Ook is Dwarsdesign (Chinese en Nederlandse ontwerpers met lef) te bezoeken en Testify!, waarin 25 internationale voorbeeldprojecten van architecten worden getoond die een poging hebben gewaagd om met hun architect bij te dragen aan een duurzamere samenleving.

 

Reageer op dit artikel