nieuws

Sdu Uitgevers koopt Kosteninformatie Bouw & Infra van Reed Business

Geen categorie

Sdu Uitgevers heeft haar positie als belangrijkste professionele uitgever voor de bouw- en vastgoedbranche in Nederland versterkt met de aankoop van ‘Kosteninformatie Bouw & Infra’ van Reed Business. De per 1 september aangekochte portfolio bestaat uit online producten, (jaar)boeken en een (grotendeels) abonnementsgebonden tijdschrift.

Sdu Uitgevers koopt Kosteninformatie Bouw & Infra van Reed Business

 

Van de portfolio maken kosteninformatie (materiaal en manuren) en taxatie-informatie deel uit. Ook vind je in de portfolio het Bouwbesluit en diverse technische (hand)boeken. Bij elkaar vormt deze database volgens de uitgever een uitstekende aanvulling op de andere bouwtitels van Sdu, waaronder Cobouw, Vastgoedmarkt, Bouwregels in de praktijk en de Architect.

De achttien medewerkers van de uitgeefgroep zijn geïnformeerd over de plannen. Het is de bedoeling dat zij allemaal meegaan naar Sdu Uitgevers. De activiteiten zullen in of rondom Doetinchem worden voortgezet.

Sdu Uitgevers behoort bij de top 3 van uitgeverijen van vakinformatie in Nederland en heeft tevens een belang in de Duitse juridische online uitgeverij Juris. De belangrijkste klantgroepen van Sdu Uitgevers zijn professionals werkzaam in de bouwsector, bij de overheid, in de juridische en fiscale wereld en in de zakelijke dienstverlening. Sdu Uitgevers is gevestigd in Den Haag en heeft ruim 600 medewerkers.

Reageer op dit artikel