nieuws

Jaap Bakema Fellowship 2011/2012 geopend

Geen categorie

De inschrijving voor de Jaap Bakema Fellowship 2011/2012 is geopend. De fellowship is een beurs van 10.000 euro voor (ontwerpend) onderzoek op het snijvlak van architectuur, techniek en samenleving. Tot 16 oktober kunnen aanmeldingen worden ingediend.

Jaap Bakema Fellowship 2011/2012 geopend

 

 

 

Volgens het NAi moeten de aanvragen passen binnen de innovatie-agenda ‘Architectuur als Noodzaak’ van het architectuurinstituut dat dit jaar de fellowship samen met het tijdschrift A10 organiseert.

J.B. Bakema (1941-1981) is een van de belangrijkste naoorlogse Nederlandse architecten. Bakema is – door zijn brede interesse voor architectuur (van stoel tot stad), zijn overtuiging van de maatschappelijke betekenis van de architectuur en stedebouw, en zijn internationale orientatie – de inspiratiebron voor deze fellowship. De Jaap Bakema Foundation selecteert medio december een fellow.

Reageer op dit artikel