nieuws

Amsterdam ArenA kiest voor duurzame energie

Geen categorie

Amsterdam Arena wil in 2015 het eerste CO2-neutrale stadion te zijn. Om deze klimaatdoelstelling te halen gaat het stadion volledig over op stadswarmte.

Amsterdam ArenA kiest voor duurzame energie

 

 

 

 

De warmte komt van de elektriciteitscentrale van Nuon in Diemen, duurzame koude komt vanuit de vorig jaar geopende Nuon-koudecentrale in Zuidoost. Amsterdam Arena zoekt daarnaast mogelijkheden om de nieuwste generatie zonnepanelen op het dak te plaatsen. Tevens wordt de haalbaarheid van een eigen windmolen onderzocht. De warmte komt van de elektriciteitscentrale van Nuon in Diemen, duurzame koude komt vanuit de vorig jaar geopende Nuon-koudecentrale in Zuidoost. Amsterdam Arena zoekt daarnaast mogelijkheden om de nieuwste generatie zonnepanelen op het dak te plaatsen. Tevens wordt de haalbaarheid van een eigen windmolen onderzocht.

Reageer op dit artikel