nieuws

Urbanism Week 2011 ‘So, you are an urbanist?!’

Geen categorie

Polis Platform for Urbanism, de studievereniging voor Masterstudenten Urbanism en Landscape Architecture van de Technische Universiteit Delft organiseert van 26 t/m 30 september 2011 de Polis Urbanism Week 2011 met als thema: ‘So, you are an urbanist?!’

Urbanism Week 2011 ‘So, you are an urbanist?!’

 

 

 

Het vijfdaagse programma vol workshops, lezingen, discussie en debat richt zich op zowel de student als de net afgestudeerden en professionals. Het thema is de prikkelende vraag over de betekenis van de discipline stedebouwkunde vandaag de dag.

 

Kosten voor het bijwonen zijn voor professionals 120 euro (5 tickets voor 500 euro). Studenten betalen een gereduceerd tarief, slechts 15 euro voor de hele week (Polis members betalen 5 euro). Bij de tickets is alles inbegrepen. De uitkomsten van de workshops, lezingen, discussies en het debat worden uitgebracht in een publicatie.

Het actuele programma is te bekijken via www.urbanismweek.nl

 

Reageer op dit artikel