nieuws

Kijkje in de keuken

Geen categorie

Vanavond vindt de eerste sessie van ‘Meet’ de Architect in Pakhuis de Zwijger plaats. Tijdens dit evenement brengen de redactie, architecten, fotografen en andere professionals uit het vakgebied het juninummer en de website tot leven, met presentaties van ‘state of the art’-onderzoeken en ontwerpen, innovaties en producten.

Kijkje in de keuken

Alle tweets over dit evenement, dat een kijkje in de keuken biedt van de redactie en van de architecten die er aan meewerken, worden verzameld onder de hashtag #meetAR.

Diverse redactieleden zullen via Twitter de avond verslaan, gevolgd door society-berichtgeving over de borrel na afloop. Daarnaast worden gasten van harte uitgenodigd om hun observaties, commentaar en felicitaties via #meetAR in de Twitterstroom te laten belanden. Getweete foto’s worden zeer gewaardeerd!

Op productie.dearchitect.nl/twitter kunnen ook niet-Twitteraars alle berichten lezen en de foto’s bekijken.

De avond begint om 19:30 uur en is gratis toegankelijk, dus neem gerust iemand mee. Meld je aan door een mail te sturen naar architect@sdu.nl.

 

Reageer op dit artikel