nieuws

Concept House dichterbij

Geen categorie

Bert Hooijer, voorzitter van consortium Concept House Village en directeur van RDM Campus, en Mick Eekhout, hoogleraar productontwikkeling aan de Faculteit Bouwkunde van de TU Delft, hebben een overeenkomst getekend voor de realisatie van het eerste Concept House in Heijplaat, Rotterdam.

Concept House dichterbij

 

 

In Concept House Village worden de komende jaren tien experimentele prototypen van duurzame woningen ontworpen, gebouwd en getest, in samenwerking met studenten van TU Delft en Hogeschool Rotterdam. Als praktijktoets zullen studenten en bewoners van Heijplaat intrek nemen in de woningen.

Partners in Concept House Village zijn Woonbron, TU Delft en Hogeschool Rotterdam. Tijdens de bijeenkomst werd ook de expositie over Concept House Village in de Heijse Blick geopend door Miranda Janse, programmamanager van Clean Tech Delta, en Suzanne Hansen, bewoonster van Heijse Blick. De expositie is gemaakt door architecten Iris de Kievith en Robbert de Vrieze en is te bezoeken op afspraak (010-7944853).

Meer informatie over Concept House Village: www.rdmcampus.nl/chv.

 

Reageer op dit artikel