nieuws

BRTArchitecten verhuist en reorganiseert

Geen categorie

BRTArchitecten verhuist eind deze week naar ‘de Telefooncentrale’ in Alkmaar. Het door Piet Tauber ontworpen gebouw gaat huisvesting bieden aan creatieve bedrijven uit Alkmaar en omgeving. Het bureau ontwerpt tevens het interieur voor het nieuwe kantoor en de nieuwe ontvangsthal.

BRTArchitecten verhuist en reorganiseert

Reorganisatie

Ook voert BRT een reorganisatie door. Per 1 juli 2011 is Rob de Vries als zelfstandig architect verder gegaan onder de naam DVUA. Frans Tauber zal per 1 januari 2012 zijn praktijk als zelfstandig interieurarchitect voortzetten. Beiden werken vanuit het nieuwe kantoor. BRTArchitecten wordt vanaf nu geleid door Ton van Rutten en Erik van Wel.

De nieuwe contactgegevens

BRTArchitecten
Koelmalaan 350
Postbus 1800 AK Alkmaar
T 072 5 122 420
F 072 5 150 246
E info@brta.nl
www.brta.nl

Reageer op dit artikel