nieuws

Online platform Verbeterdebouw.nl opgeleverd

Geen categorie

Verbeterdebouw.nl is een online platform waarmee de omgeving op transparante wijze kan communiceren met de bouwplaats. Het platform wordt vandaag gelanceerd.

Online platform Verbeterdebouw.nl opgeleverd

Verbeterdebouw.nl moet bijdragen aan een goede relatie tussen bouwplaatsen en hun omgeving, het milieu en de eigen medewerkers. Het is een laagdrempelige mogelijkheid om meningen en ideeën te ventileren.

Iedereen die een verbeterpunt heeft rondom een bouwplaats, kan dit op een interactieve landkaart kenbaar maken. De melder zet een punaise op de plaats van de melding, de applicatie zorgt dat de melding bij de Bewuste Bouwer terecht komt. Als een melding eigenlijk bedoeld is voor de gemeente wordt het netwerk van Verbeterdebuurt.nl gebruikt om de melding af te handelen.

Reageer op dit artikel