nieuws

Nieuwe masteropleiding interieurarchitectuur Inside

Geen categorie

De Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten start een master Interior Architecture. Vrijdag 24 juni wordt de opleiding toegelicht in de KABK, Den Haag.

Nieuwe masteropleiding interieurarchitectuur Inside

 

 

 

 

Deze tweejarige opleiding gaat in september van start. Het eerste jaar is opgebouwd uit een onderzoeksstudio en een ontwerpstudio. De opdrachten worden geïntroduceerd aan de hand van lezingen door gastdocenten uit aanverwante vakgebieden. Halverwege het semester worden workshops georganiseerd die gebaseerd zijn op de interactie tussen onderzoek en ontwerp. Beide studio’s worden afgerond met presentaties zoals een tentoonstelling of een evenement. Het programma van het tweede jaar wordt gedurende het eerste jaar bekendgemaakt.

 

 

Reageer op dit artikel