nieuws

Nieuwe directie Korfker Architecten

Geen categorie

Architect Gerben ter Horst (33) en commercieel manager Harm Korfker (29) staan voortaan aan het roer van Korfker Architecten in Emmeloord. Zij namen het stokje over van oprichter Alje Korfker (62), die nog wel als senior architect aan het bedrijf is verbonden. Het bureau bestaat verder uit projectleider Ben Viskaal (62) en tekenaar Herman Slooyer (43).

Nieuwe directie Korfker Architecten

 

 

Korfker Architecten is een middelgroot architectenbureau met ruime ervaring in woningbouw, winkels en utiliteit. Het bureau heeft diverse projecten op zijn naam staan op het gebied van industrie, renovatie, scholen, kerken en gebouwen met lichte zorgfunctie. Het bureau was tot 2007 onderdeel van Nijhoff Korfker Architecten uit Wierden.

 

 

Reageer op dit artikel