nieuws

Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie 2011 van start

Geen categorie

Innovatieve ondernemingen kunnen zich weer kandidaat stellen voor de Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie. De prijs wordt door de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) in Den Haag uitgereikt aan ondernemingen uit Nederland of Duitsland, die er in het grensoverschrijdende zakenleven bijzonder uitspringen.

Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie 2011 van start

In aanmerking komen prestaties en projecten die innovatief zijn – bijvoorbeeld een unieke ontwikkeling of speciale procedure – of een bijzondere economische impuls in beide landen of in bepaalde regio’s geven. Ook met succesvolle marketingcampagnes of algemene ondernemerssuccessen kunnen bedrijven de prijs in de wacht slepen.

Aanmelden

Bedrijven kunnen zich t/m vrijdag 5 augustus 2011 bij de Handelskamer aanmelden. Een aanmeldingsformulier is te vinden op de site van de DNHK. Een jury van de Handelskamer zal enkele bedrijven nomineren. De winnaar wordt online door het bedrijfsleven zelf gekozen. In het afgelopen jaar werden in totaal circa 3.000 stemmen uitgebracht. In oktober 2011 wordt de winnaar bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel