nieuws

‘Meet’ de Architect @ Pakhuis de Zwijger

Geen categorie

Op 6 juli vindt de eerste sessie van ‘Meet’ de Architect in Pakhuis de Zwijger plaats. Tijdens ‘Meet’ de Architect brengen de redactie, architecten, fotografen en andere professionals het juninummer en de website tot leven, met presentaties van ‘state of the art’-onderzoeken en ontwerpen, innovaties en producten.

‘Meet’ de Architect @ Pakhuis de Zwijger

 

 

De eerste avond van ‘Meet’ de Architect in Pakhuis de Zwijger wordt onder andere gevuld met een stand-up column, projectpitches van architectenbureaus en lezingen van boeiende sprekers. Na de verschillende programma-onderdelen is er ruimte voor vragen en debat. Daarnaast speelt het thema van het juninummer, dat gaat over duurzaamheid, een centrale rol. Na afloop kun je je onderzoek of project pitchen bij één van onze vakredacteuren, of je vragen omtrent het runnen van een bureau stellen aan een deskundige. 

  

De komende weken houdt de redactie je op de hoogte van de updates van het programma. De avond begint om 19:30 uur en is gratis toegankelijk, dus neem gerust iemand mee. Spread the word! En meld je aan door een mail te sturen naar architect@sdu.nl.

Reageer op dit artikel