nieuws

Glimpses Amsterdam en New York

Geen categorie

Hoe het dagelijkse leven er in New York en Amsterdam in 2040 uit zal zien, is te zien in de tentoonstelling ‘Glimpses’. De expositie wordt georganiseerd door ARCAM en het Center for Architecture AIA in New York en is te bezichtigen tot en met tien september in Amsterdam.

Glimpses Amsterdam en New York

 

In de expositie tonen vijf Amsterdamse en vijf New Yorkse ontwerpbureaus hun toekomstvisies op beide steden aan de hand van de basisvoorwaarden voor een leefbare omgeving: BREATHING, EATING, MAKING, MOVING en DWELLING. Vijf tweeluiken laten de bezoeker zien hoe in beide steden op een verschillende manier wordt nagedacht over de toekomst van de metropool. Naast de exposities worden lezingen en debatten georganiseerd over de duurzame stad waarbij de uitwisseling van kennis centraal staat.

 

Reageer op dit artikel