nieuws

“Durf jezelf te laten zien!” Architecten op de Provada

Geen categorie

Op de Provada, de beurs voor opdrachtgevers in de bouw die vorige week plaatsvond in de Amsterdamse RAI, ontdekten we slechts 6 presentaties van architectenbureaus. Wat weinig, hoe komt dat? En waarom zouden architecten zich hier juist wel moeten laten zien? Marit Overbeek, vakredacteur van de Architect, vroeg het de architecten OeverZaaijer, Friso Woudstra en KOW.

Wouter Zaaijer van OeverZaaijer vindt het een schande dat de BNA niet aanwezig is “met een stand waarin ze het jonge talent dat we hebben laten zien. Als experts op het gebied van ruimtelijke ordening moeten architecten juist hier tonen waar ze goed in zijn!”

René Marey van KOW is na een afwezigheid van 2 jaar weer terug op de Provada met een stand: “Wij willen laten zien wat onze visie is op de toekomst van de bouw en ‘top of mind’ komen bij opdrachtgevers.”

Reageer op dit artikel