nieuws

Cultuurfestival ‘Op de Bres’ tijdens Pinksterweekeinde

Geen categorie

Tijdens het Pinksterweekend (10-13 juni) wordt op de Stelling van Amsterdam het festival ‘Op de Bres’ gehouden. ‘Bedreiging en Geborgenheid’ is het thema van het evenement dat in het teken staat van theater, muziek, fotografie, workshops en excursies. De forten van de oude verdedigingslinies dienen als achtergrond.

Cultuurfestival ‘Op de Bres’ tijdens Pinksterweekeinde

 

 

Landschapsfotograaf Luuk Kramer geeft het dreigende landschap een gezicht in zijn foto’s. Terwijl de geborgenheid tot uiting komt in de foto’s van documentairefotograaf Nicole Segers in de foto-estafette Spuwen, Schuilen, Spuien, die op alle festivallocaties zowel binnen als buiten, te zien zal zijn. In de fototentoonstelling vullen beide fotografen elkaar aan, om tegelijkertijd elkaar te ‘bestrijden’ en te becommentariëren.

Festival Op de Bres 

Bekijk het programma

 

Reageer op dit artikel