nieuws

Astrid Bontenbal wint HEMA ontwerpwedstrijd 2011

Geen categorie

Astrid Bontenbal van de TU Delft won de eerste prijs van de HEMA ontwerpwedstrijd 2011 met haar ontwerp Tjielp. ‘Dit is precies wat we bedoelen met bijzondere eenvoud’, aldus juryvoorzitter Sabien Duetz.

Astrid Bontenbal wint HEMA ontwerpwedstrijd 2011

 

 

 

Met deze fraai vormgegeven vogeltjes kun je een speurtocht uitzetten in het bos. Het vogeltje zet je met de staartknijpers vast aan een tak en in de bek en de staart passen kaartjes met opdrachten. Het concept is simpel, maar de uitwerking maakt dit ontwerp echt bijzonder. Het ontwerp nodigt uit om naar buiten te gaan en de buurt, het park of het bos te gaan ontdekken. Dat maakt dit ontwerp helemaal van nu en echt HEMA, vindt de jury.

Reageer op dit artikel