nieuws

100 jaar Chinese invloed in Rotterdam

Geen categorie

Op zaterdag 2 juli neemt het Chinees-Nederlandse kunstenaarscollectief Studio Zi Het Gemaal op Zuid in Rotterdam over. Studio Zi bestaat uit een groep vormgevers, (mode)ontwerpers, webdesigners en architecten met als overeenkomst dat ze een Chinese culturele achtergrond hebben. Begin mei opende het collectief op de West-Kruiskade in Rotterdam een kunstgalerie en atelier.

100 jaar Chinese invloed in Rotterdam

 

 

 

 

Tijdens de manifestatie op  zaterdag 2 juli vinden de hele dag fashionshows, workshops, performances, food & drinks geïnspireerd op de Chinese knoop plaats. Het Gemaal op Zuid viert tijdens het China op de Kaap jubileumfeest mee dat 100 jaar geleden de eerste Chinezen aankwamen op Katendrecht.

Het Gemaal op Zuid
Pretorialaan 141
Rotterdam Zuid
Woensdag t/m zaterdag, 11.00 – 17.00 uur

Reageer op dit artikel