nieuws

Te Koop: Kerk in Den Haag

Geen categorie

Wie altijd al een kerk in zijn bezit wilde hebben kan zijn slag slaan. Op 21 mei wordt een informatiemiddag gehouden over de verkoop van het Kerkgebouw Pniëlkerk aan de Tesselsestraat in Den Haag, Duindorp.

Te Koop: Kerk in Den Haag

 

 

 

Het gebouw stamt uit 1935 en is ontworpen door architect B.W. Plooij. Het complex omvat een kerkzaal en nevenruimten. Twee gekoppelde bijgebouwen zijn al als woning ontwikkeld en verkocht. Het perceel heeft een ruime parkeerplaats (voor ongeveer 20 auto’s) en een grote tuin van 375 vierkante meter.

Voor wie graag wil verbouwen, het pand mag een nieuwe functie krijgen maar moet wel in stand worden gehouden. In 2011 is een verzoek tot bestemmingswijziging bij de gemeente Den Haag ingediend. Deze zomer komt hierover uitsluitsel. Het betreft een plan voor bedrijfsruimte en kinderdagverblijf, verdeeld over de begane grond en twee te realiseren verdiepingen.

Wie interesse heeft kan zich aanmelden via info@reliplan.nl

Reageer op dit artikel