nieuws

Sport- en welzijnscentrum voor Veenendaal

Geen categorie

Het Masy Sports and Spirits in Veenendaal beschikt vanaf eind 2011 naast een uitgebreid scala aan sportieve activiteiten ook over een welzijnscentrum en een danszaal. Het ontwerp is afkomstig van A12 architecten. Het welzijnscentrum bevat onder meer een huisartsenpraktijk, fysiotherapie en een mensendieck.

Sport- en welzijnscentrum voor Veenendaal

 

Het nieuwe centrum vormt de toegang naar het sportcomplex dat is gesitueerd tussen het ROC, de sporthal en de parkeervoorzieningen van zwembad De Vallei.

A12 architecten heeft in het ontwerp de onderbouw laten aansluiten bij het zwembad maar heeft de bovenbouw een eigen uitstraling gegeven in de vorm van rondom geplaatst lamellen. Deze zijn op wisselende afstanden geplaatst en uitgevoerd in vier kleuren. De lamellen zorgen voor een variërende uitstraling. Bovendien schermen de lamellen het zicht af op het interieur.

Reageer op dit artikel