nieuws

Officiele opening KCAP-vestiging in China

Geen categorie

KCAP Architects&Planners viert vandaag de officiële opening van haar nieuwe kantoor in Shanghai. Ook wordt vandaag de Chinese versie van www.kcap.eu gelanceerd. De vestiging in Shanghai is de derde locatie naast het hoofdkantoor in Rotterdam en een vestiging in Zürich (CH) waar het bureau werkzaam is.

Officiele opening KCAP-vestiging in China

 

 

KCAP werkt al 10 jaar in China en is op dit moment betrokken bij ongeveer 10 projecten variërend van grootschalige stedebouwkundige ontwerpen, vernieuwingsstrategieën en masterplannen tot aan een serie  opdrachten met gemengde functies waaronder woningbouw, retail, gemeenschappelijke functies, hotel en commerciële complexen. Onlangs heeft KCAP de eerste prijs gewonnen voor een stedelijke vernieuwingscompetitie in Shenzhen.

KCAP Shanghai is operationeel sinds het begin van 2011 en is gevestigd in de Dutch Design Workspace Shanghai (DDWS). De opening van KCAP Shanghai is een gezamenlijk evenement met de lancering van de eerste editie van het Dutch Design in China jaarboek 2011 van DDWS.

Reageer op dit artikel