nieuws

NEXIT werkt aan klushuizen Sint Marten Arnhem

Geen categorie

NEXIT architecten gaat het klushuizenproject in de Arnhemse wijk Sint Marten vormgeven en begeleiden.Het bureau tekende hiervoor onlangs het contract met de kopersvereniging.

NEXIT werkt aan klushuizen Sint Marten Arnhem

 

 

 

Onder de naam Sint Martens Hof worden twintig vervallen huizen rond een gezamenlijke binnentuin duurzaam opgeknapt door enthousiaste klussers. De ingrepen bevatten voornamelijk het binnenwerk, de voorgevels zullen volgens NEXIT niet veel veranderen . Ze worden vernieuwd, maar het historische stadsgezicht blijft behouden.

Op basis van de ontwerpen van het architectenbureau zal Sint Martens Hof een aannemer selecteren voor het ‘grote werk’. De afbouw verzorgen de klussers zelf. Het project is te volgen via de website http://sintmartenshof.wordpress.com

 

Reageer op dit artikel