nieuws

Inschrijven LAi en Thonet Mart Stamprijs 2011 gestart

Geen categorie

De inschrijvingen voor de Lensvelt de Architect interieurprijs en de Thonet Mart Stamprijs zijn weer gestart. Voor 26 augustus kunnen interieurprojecten en stoelontwerpen worden ingezonden en meedingen naar deze prestigieuze prijzen. Dit jaar is het thema ‘Hergebruik’. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 24 november 2011 in de showroom van Lensvelt in Breda.

Inschrijven LAi en Thonet Mart Stamprijs 2011 gestart


Inzenden

Elke ontwerper, afgestudeerd aan een erkende (interieur-)architectuur of designopleiding, kan meedingen naar de prijs door het inzenden van een of meerdere interieurprojecten. Inzendingen moeten betrekking hebben op interieurprojecten die zijn opgeleverd tussen 1 augustus 2010 en 31 juli 2011 in Nederland of België. Inzenden kan tot en met vrijdag 26 augustus 2011.

Thonet Mart Stamprijs 2011

De directie van Thonet en de redactie van de Architect reiken dit jaar voor de vijfde maal de Thonet Mart Stamprijs uit. Deze prijs is een aanmoedigingsprijs voor ontwerpers, met als doel een vernieuwend stoelontwerp te realiseren voor de projecten- en de consumentenmarkt. Daarnaast wil de Thonet Mart Stamprijs jonge en talentvolle ontwerpers vertrouwd maken met alle aspecten van het realisatieproces van een veelbelovend ontwerp. Inzenden kan tot en met vrijdag 26 augustus 2011.

Voor meer informatie over de wijze van inzenden, de jurering en een impressie van verleden jaar ga naar www.lai2011.nl

Reageer op dit artikel