nieuws

Heren 5 wint architectenselectie Buiksloterham

Geen categorie

Heren 5 is de winnaar van de architectenselectie voor de Buiksloterham in Amsterdam Noord. Het bureau maakte een raamwerk waarbinnen het gebied in de loop der tijd van bedrijventerrein naar woon- werkmilieu kan transformeren.

Heren 5 wint architectenselectie Buiksloterham

 

 

 

De opgave bestaat uit het maken van een verkavelingsstudie voor de locaties De Hoek, De Poort en het HBW-terrein als onderdeel van de planvorming voor de Buiksloterham. De verkavelingsstudie gebeurt samen met het U-lab.

Daarnaast zijn twee projecten van Heren 5 zijn genomineerd voor de Arie Keppler prijs 2011. Het Tabakspaadje in Laren is genomineerd in de categorie Gerealiseerde bouwwerken. Meerpad in Amsterdam Noord is genomineerd in de categorie Stedenbouwkundige plannen, landschapontwikkeling en ruimtelijke ordening.

Op 1 juli worden de winnaars bekend gemaakt.

 

Reageer op dit artikel