nieuws

Graphic Design Festival van Chaumont

Geen categorie

Chaumont staat van van 22 mei tot 5 juni in het teken van het Internationale Affiche en Graphic Design Festival . De bezoekers kunnen veertien dagen lang een uitgebreid programma volgen met studenten workshops, een symposium, een vakbeurs, rondleidingen, creatieve sessies voor kinderen, concerten, prijsuitreikingen en meer.

Graphic Design Festival van Chaumont

 

 

Het festival wordt op zaterdag 21 mei geopend in de overdekte markthal van Chaumont. In de week erna laten jonge ontwerpers hun projecten zien aan het publiek. Daarnaast is het mogelijk om concerten, workshops en andere evenementen bij te wonen, die voor iedereen toegankelijk is. De week wordt afgesloten met een beurs.

Op de Graphic Design Festival van Chaumont staan ook twee Nederlandse ontwerpers. inar & Viola is een Amsterdams grafisch ontwerpduo dat hyper gedetailleerde oppervlakken maakt. 

  

  

Michiel Schuurman studeerde aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Hij heeft zijn eigen bureau en ontwerpt voornamelijk affiches en uitnodigingen. 

 

 

Reageer op dit artikel