nieuws

Goed plan? Architect!

Geen categorie

BNA begint met een campagne om de drempel voor consumenten te verlagen om een architect te benaderen. Een Open Huis, een mediaoffensief en de slogan ‘Goed plan? Architect!’ moeten hierbij gaan helpen.

Goed plan? Architect!

 

 

 

BNA ziet kansen voor architecten in nieuwe vormen van bouwen, collectief particulier opdrachtgeverschap en andere ‘niet reguliere’ initiatieven. Op de publieke zenders worden tv-spots uitgezonden, in het hele land komen driehoeksborden en ook social media wordt in gezet om het werk van de architecten onder de aandacht te krijgen van het algemene publiek.

Zelfverzonnen

De campagne wordt gekoppeld aan de Dag van de Architectuur, het jaarlijkse succesvolle publieksevenement dat plaatsvindt in het weekend van 25 en 26 juni. Het thema van 2011 van dit jaar, ‘Zelfverzonnen’, sluit daar goed bij aan.

Dag van de Architectuur

Het programma voor de Dag van de Architectuur wordt dit jaar uitgebreid met een Open Huis Architectenbureaus. Hier kunnen mensen zelf een kijkje in de keuken nemen van een architectenbureau en van architecten horen wat het vak inhoudt en waarvoor je een architect kunt inschakelen. Eind mei zal de site www.dagvandearchitectuur.nl gevuld worden met alle publieksactiviteiten en bureaus die deelnemen aan het Open Huis.

Reageer op dit artikel